Laat ik beginnen om te zeggen dat jouw situatie niet uitzichtloos is! Er ligt een prachtige toekomst voor je open. Een toekomst waar jij helemaal jezelf kan zijn en het leven je toelacht. Hoe ongelooflijk onwaarschijnlijk dat nu ook lijkt.

Wanneer je depressief bent, maar nog geen medicatie hiervoor krijgt, is het mogelijk om samen een coachingstraject met mij aan te gaan . Ik heb na 20 jaar depressie een manier gevonden om hier uit te komen. Nu leef ik het leven waar ik altijd van heb gedroomd. Door het resetten van mijn paradigma’s is er ook geen gevaar voor terugval meer. Hoe hard de omstandigheden ook zijn, ik heb een manier gevonden om daar niet meer ongelukkig door te worden en leer die ook aan jou. Ik heb al verschillende mensen in 5 sessies van hun depressie af geholpen. Je doet het zelf, maar krijgt van mij de tools aangereikt om dit voor elkaar te krijgen. Zelf heb ik jarenlang bij psychologen gelopen. Het bracht me niet waar ik naar op zoek was. Ik ben geen psycholoog. Ik ben een ervaringsdeskundige. Daarom weet ik hoe jij je voelt. Zo heb ik me ook gevoeld. Jarenlang. Uitzichtloos. Ik wilde een eind aan mijn leven maken. Maar dat lijkt nu inmiddels bijna het verhaal van iemand anders, zo is mijn leven 180 graden gedraaid. En als je weet hoe het werkt is het eigenlijk helemaal niet meer zo moeilijk.

In jouw traject gaan we het niet uitgebreid hebben over je verleden of hoe het komt dat je depressief bent. Het is een feit dat je dat bent en we gaan ons focussen op het nu en op een mooie toekomst voor jou. Het eerste gesprek is een gratis intake van 1,5 uur. Ik leg je uit hoe je Mind werkt en wat voor mij de triggers waren waardoor ik weer hoop kreeg. Je kan ook ontdekken of je genoeg vertrouwen in me hebt om het traject van nog 4 sessies in te gaan. Je bent na de intake helemaal vrij om niet verder te gaan met de volgende 4 sessies. Als je tijdens het traject je huiswerk maakt, garandeer ik je dat je niet meer depressief bent en het ook niet meer wordt. Is dat binnen 3 maanden wel zo, dan krijg je je geld weer terug.

Traject van 4 sessies: 1210,- (5 sessies van 1,5 uur.)

Wat is het je waard om van je depressie af te komen? Lees hier het ontroerende verhaal van Debby.