Inhoud van het 90 dagen trainingstraject 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 95% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onderbewuste. Dan is het dus van groot belang om te weten hoe jij je onderbewuste kunt aansturen. Dit trainingstraject gaat je alles leren over jouw beweegredenen, waarom je doet wat je doet, waarom je niet doet wat je eigenlijk wel zou willen doen. Je krijgt inzicht in de werking van je Mind; hoe jouw onderbewuste zich verhoudt tot jouw bewuste.

De trainingen geven helderheid door bewustwording te creëren over wat er in het onderbewuste leeft, wat je onbewust kan belemmeren en hoe je hier effectief sturing aan kan geven op een dieper niveau. Je gaat niet je gedrag veranderen, maar gaat naar de oorzaak van dat gedrag. Als je de oorzaak van je gedrag “reset”, dan volgt het gedrag automatisch, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.

Bijna alles wat we tijdens de trainingen doen is ervaringsleer. We doen naast de theorie oefeningen om je emotioneel te betrekken bij de theorie en die te ervaren. De training maakt geen gebruik van PowerPoint, filmpjes of te lezen teksten. Het is een training waar je constant actief bij betrokken bent, alles is zo ontwikkeld om een optimaal resultaat te garanderen.

Deze training gaat niet om het veranderen van jezelf, maar veel meer over het vinden en begrijpen van jezelf. Je komt meer je te weten over jezelf, waar je van houdt, waar je een hekel aan hebt, wat je drive is, waar je voor wilt gaan, hoe je makkelijker kan bereiken wat je wilt en hoe je keuzes maakt waar je je goed bij voelt en waarbij je volledig tot je recht komt. zonder dat je geforceerd het gevoel hebt jezelf te moeten veranderen.

Het Resultaat

Na de 90 dagen is iedereen in staat om zijn eigen onderbewuste aan te sturen. Het brein heeft 90 dagen nodig om een onbewuste overtuiging te resetten. Dit is een vaardigheid die je de rest van je leven kan blijven inzetten om persoonlijk te blijven groeien, je belemmerende overtuigingen een voor een te resetten en je gelukkig en emotioneel weerbaar te voelen. De return on investment is vele malen groter dan trainingen die trainen op gedrag. Daar zie namelijk dat mensen snel weer vervallen in oud gedrag. Dit komt omdat de oorzaak niet wordt aangepakt maar de symptomen. Bij het 90 dagen traject verander je de oorzaak, waardoor het gedrag zich automatisch aanpast.

Samenvatting Trainingstraject

Dag 1: Inzicht in je Mind, je bewuste en je onderbewuste. Je leert wat paradigma’s zijn: onbewuste belemmerende overtuigingen die je tegen houden om de keuzes te maken, die je zou willen maken. We vinden jouw kernparadigma en leren het proces om die om te zetten in een nieuwe krachtige overtuiging

Dag 2: The 6 human needs; Tijdens dit segment van de training leer je dat mensen willen voldoen aan 6 behoeftes, die hun gedrag bepalen. Vaak gaan we voor de tegemoetkoming van een behoefte op de korte termijn, terwijl ons doel op de lange termijn ligt. Je leert hoe je daar verandering in kunt brengen. Tevens leer je om op een effectieve manier met elkaar te communiceren en inzicht te krijgen in hoe jij staat ten opzichte van de ander.

Dag 3: The TRIAD; Met het TRIAD model gaan we in op omstandigheden waar je geen controle over hebt. We gaan we inzien dat hoe we ons voelen alles te maken heeft met onze houding, onze focus en de manier waarop we betekenis geven aan gebeurtenissen. Je eigen emoties beïnvloeden wordt makkelijk.

Stressreductie; je leert hoe je je brainwaves en het kloppen van je hart insync kan brengen. Dit heeft tot gevolg dat je binnen 5 minuten je stresslevel omlaag kan brengen.

Dag 4: Herhaling van de stof. Verdieping van het geleerde vanuit het delen van best practices en succesverhalen.

Dit leertraject duurt 90 dagen, dat is precies de tijd die je brein nodig heeft om nieuwe verbindingen te maken in je hersenen en een paradigma te resetten.

Klik hier