Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Een positieve mind-reset Advanced

Deze training is een vervolg op de basistraining, maar wel los te volgen. Het is een verdieping op wat je in de eerste training hebt geleerd. Deze training is een uitnodiging om je innerlijke bron van moed, doorzettingsvermogen en passie aan te boren. Het vinden van de moed om te groeien als mens, bij te dragen in deze wereld en het leven te vieren. Deze training gaat niet om het veranderen van jezelf, maar veel meer over het vinden van jezelf.

Hoe meer je te weten komt over jezelf, waar je van houdt, waar je een hekel aan hebt, wat je drive is, waar je voor wilt gaan, hoe makkelijker het is om te bereiken wat je wilt en om je goed te voelen. Uiteindelijk zijn het niet onze bezittingen die ons gelukkig maken, maar of we mogen en kunnen zijn wie we willen zijn. We zijn gelukkig wanneer we kunnen leven vanuit liefde, trots, voldoening, passie, connectie, succes en dankbaarheid.

Thema’s

  • Word een expert in het masteren van je emoties
  • Hoe ga je om met je angst, je problemen, je omstandigheden etc?
  • Leer hoe je in een “beautiful state” kan leven
  • The six human needs
  • Waarom doen we wat we doen?
  • Maak gebruik van je intuïtie
  • Breng hart en ratio op één lijn: hoe doe je dat?

Data 2019

van 10:00-17:00 uur, volledig verzorgde dag in Utrecht (vrij parkeren)

dag-datum (...)

Kosten: 250- euro incl. BTW incl. lunch (Er zijn werkgevers die de kosten vergoeden uit je persoonlijke opleidingsbudget. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden)

Kom je met z’n tweeën? Dan krijg je allebei nog 10% extra korting.

Inschrijven voor twee trainingen? Kosten: 400,- euro inclusief BTW

Inschrijven voor drie trainingen? Kosten: 495,- euro inclusief BTW

Voor alle trainingen geldt

Niet goed, geld terug garantie! Ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn training en de kennis die ik mag overbrengen dat ik een niet-goed-geld-terug-garantie aanbied. Dat betekent dat wanneer je aan het einde van de dag mij zegt dat je er niks aan hebt gehad, je je geld krijgt teruggestort. Zonder verdere vragen.

Deelnemers die de financiële middelen niet hebben, bied ik een speciale betalingsregeling aan. Schrijf me een mail voor meer informatie daarover en waarom je daar gebruik van wilt maken.

Aanmelden

Utrecht
KVK: 61165611
BTWnummer: NL112418843B01
Rekeningnummer: NL64 INGB 0006608448

RinTske Advies & Training
Copyright © 2019 RinTske Advies & Training
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren