Empower Your Mindset Advanced

Men zegt wel eens: Mindset is everything! Ik sluit me daar volkomen bij aan. Je “Mind” geeft sturing aan je gedrag en dus ook aan je resultaten.
Het is dus heel belangrijk om je “Mind” te leren sturen in de richting die er voor jou voor zorgt dat je gelukkig voelt, maar die er ook voor zorgt dat je succesvol bent. Ook als omstandigheden tegen zitten of als dingen anders gaan dan jij ze graag zou zien. Een bewustwording van hoe je “Mind” werkt en hoe je je gedachten en gevoelens kan sturen, maakt dat je beter bent opgewassen tegen veranderingen die buiten jouw controle liggen of bij beslissingen die de richting van je leven bepalen.

Deze training is een vervolg op de basistraining. Het is een verdieping op wat je in de eerste training hebt geleerd. Deze training is een uitnodiging om je innerlijke bron van moed, doorzettingsvermogen en passie aan te boren. Het vinden van de moed om te groeien als mens, bij te dragen in deze wereld en het leven te vieren. Deze training gaat niet om het veranderen van jezelf, maar veel meer over het vinden van jezelf.

Hoe meer je te weten komt over jezelf, waar je van houdt, waar je een hekel aan hebt, wat je drive is, waar je voor wilt gaan, hoe makkelijker het is om te bereiken wat je wilt en om je goed te voelen. Uiteindelijk zijn het niet onze bezittingen die ons gelukkig maken, maar of we mogen en kunnen zijn wie we willen zijn. We zijn gelukkig wanneer we kunnen leven vanuit liefde, trots, voldoening, passie, connectie, succes en dankbaarheid.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 95% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onderbewuste. Dan is het dus van groot belang om te weten hoe jij je onderbewuste kunt aansturen. Dit trainingstraject gaat je alles leren over jouw beweegredenen, waarom je doet wat je doet, waarom je niet doet wat je eigenlijk wel zou willen doen. Je krijgt inzicht in de werking van je Mind; hoe jouw onderbewuste zich verhoudt tot jouw bewuste.
De trainingen geven helderheid door bewustwording te creëren over wat er in het onderbewuste leeft, wat je onbewust kan belemmeren en hoe je hier effectief sturing aan kan geven op een dieper niveau. Je gaat niet je gedrag veranderen, maar gaat naar de oorzaak van dat gedrag. Als je de oorzaak van je gedrag “reset”, dan volgt het gedrag automatisch, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.
Bijna alles wat we tijdens de trainingen doen is ervaringsleer. We doen naast de theorie oefeningen om je emotioneel te betrekken bij de theorie en die te ervaren. Het is een training waar je constant actief bij betrokken bent, alles is zo ontwikkeld om een optimaal resultaat te garanderen.

HET RESULTAAT
Na de 90 dagen is iedereen in staat om zijn eigen onderbewuste aan te sturen. Het brein heeft 90 dagen nodig om een onbewuste overtuiging te resetten. Dit is een vaardigheid die je de rest van je leven kan blijven inzetten om persoonlijk te blijven groeien, je belemmerende overtuigingen een voor een te resetten en je gelukkig en emotioneel weerbaar te voelen. Dit komt omdat de oorzaak niet wordt aangepakt maar de symptomen. Bij het 90 dagen traject verander je de oorzaak, waardoor het gedrag zich automatisch aanpast.

Thema’s

  • Het resetten van je belemmernde overtuigingen
  • Hoe je dingen uit het verleden los kan laten
  • Leer hoe je je energie hoog kan houden
  • Hoe ga je om met je angsten, je problemen, je omstandigheden etc?
  • Leer hoe je stress kan managen
  • Leer je eigen beweegredenen begrijpen. Waarom doe je wat je doet?
  • Leer hoe je succesvoller kan zijn zonder extra inspanning
  • Hoe je je gelukkiger kan voelen
  • Hoe het jou wel gaat lukken!

Data 2020 (zie Agenda)

10:00-17:00 uur, volledig verzorgde dag in Utrecht (vrij parkeren)

Kosten: 1997- euro excl. BTW incl. 1x lunch (Er zijn werkgevers die de kosten vergoeden uit je persoonlijke opleidingsbudget. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden)

Voor alle trainingen geldt

Niet goed, geld terug garantie! Ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn training en de kennis die ik mag overbrengen dat ik een niet-goed-geld-terug-garantie aanbied. Dat betekent dat wanneer je aan het einde van de eerste dag mij zegt dat je er niks aan hebt gehad, je je geld krijgt teruggestort. Zonder verdere vragen.

Deelnemers die de financiële middelen niet hebben, bied ik een speciale betalingsregeling aan. Schrijf me een mail voor meer informatie daarover en waarom je daar gebruik van wilt maken.

Aanmelden