Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Mind-reset Excellence

Wanneer je het 90 dagen traject hebt afgerond krijg je de mogelijkheid om voor de volgende periode van 90 dagen nog een verdiepingsslag te maken. Naast training, krijg je ook persoonlijke coachingsgesprekken met mij. Op die manier kan ik je ook helpen van het vinden van jouw missie voor jouw leven. Ik help je ook praktisch om je leven eventueel op een andere wijze in te richten.

Je gaat op zoek naar jouw missie. Niet in de zin van wat we willen worden, maar wie we willen zijn. We gaan kijken naar onze waarden en regels die we voor onszelf hebben ‘bedacht’. Dat is heel vaak onbewust. Wat zijn je towards-values (bv. dankbaarheid, liefde, generositeit, vriendelijkheid etc.) en wat zijn je away-values (angst, bezorgdheid, afwijzing, eenzaamheid etc.). Door deze values voor jezelf inzichtelijk te maken krijg je steeds meer een beeld van wie je echt bent. Maar leer je ook wat je moet doen om elke dag je towards-values te ervaren en wat te doen op het moment dat je getriggerd wordt door je away-values. Zo leg je een sterke basis voor de nieuwe jij.

Relaties

Ieder gaat aan de slag met haar/zijn mission-statement. Wanneer jij je echte ik bent en weet waar je voor staat, hebt je ook ontzettend veel te geven in deze wereld.

Ik heb dit proces zelf ervaren bij “Date with Destiny” in Florida met Tony Robbins (zie docu: I am not your guru op Netflix) en het helpt me elke dag te zijn wie ik wil zijn. Ik vind het een eer om ook jou bij dit proces te mogen begeleiden.

Thema’s

  • Wat is jouw missie in dit leven
  • Wat zijn jouw Away-values
  • Wat zijn jouw towards values
  • Hoe ga je het in praktijk brengen
  • Wat zijn jouw doelen voor het komende jaar met deze nieuwe inzichten

Data 2020 (zie Agenda)

van 10:00-17:00 uur, volledig verzorgde dag in Utrecht (vrij parkeren)

5 trainingsdagen

2 coachingsgesprekken

op werkdagen persoonlijk appcontact mogelijk

Kosten: 2500,- euro incl. BTW incl. lunch (Er zijn werkgevers die de kosten vergoeden uit je persoonlijke opleidingsbudget. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden)

Voor alle trainingen geldt:

Niet goed, geld terug garantie! Ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn training en de kennis die ik mag overbrengen dat ik een niet-goed-geld-terug-garantie aanbied. Dat betekent dat wanneer je aan het einde van de 1ste dag mij zegt dat je er niks aan hebt gehad, je je geld krijgt teruggestort. Zonder verdere vragen.

Deelnemers die de financiële middelen niet hebben, bied ik een speciale betalingsregeling aan. Schrijf me een mail voor meer informatie daarover en waarom je daar gebruik van wilt maken.

Aanmelden

Utrecht
KVK: 61165611
BTWnummer: NL001477824B06
Rekeningnummer: NL64 INGB 0006608448

RinTske Advies & Training
Copyright © 2020 RinTske Advies & Training
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren