Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Mind-reset Excellence

Deze training gaat nog een stap dieper. Je gaat op zoek naar jouw missie. Niet in de zin van wat we willen worden, maar wie we willen zijn. We gaan kijken naar onze waarden en regels die we voor onszelf hebben ‘bedacht’. Dat is heel vaak onbewust. Wat zijn je towards-values (bv. dankbaarheid, liefde, generositeit, vriendelijkheid etc.) en wat zijn je away-values (angst, bezorgdheid, afwijzing, eenzaamheid etc.). Door deze values voor jezelf inzichtelijk te maken krijg je steeds meer een beeld van wie je echt bent. Maar leer je ook wat je moet doen om elke dag je towards-values te ervaren en wat te doen op het moment dat je getriggerd wordt door je away-values. Zo leg je een sterke basis voor de nieuwe jij.

Relaties

We gaan het ook hebben over relaties, zodat het duidelijk voor je wordt wat je belangrijk vind in een relatie en hoe je dat kan gaan ervaren. Het is ook heel mooi dat bijna iedereen in zijn mission-statement de wereld om zich heen benoemt. Wanneer jij je echte ik bent, hebt je ook ontzettend veel te geven in deze wereld.

Ik heb dit proces zelf ervaren bij “Date with Destiny” in Florida met Tony Robbins (zie docu: I am not your guru op Netflix) en het helpt me elke dag te zijn wie ik wil zijn. Ik vind het een eer om ook jou bij dit proces te mogen begeleiden.

Thema’s

  • Wat is jouw missie in dit leven
  • Hoe krijg je de relatie waar je altijd al van droomde
  • Wat zijn jouw Away-values
  • Wat zijn jouw towards values
  • Wat zijn jouw doelen voor het komende jaar met deze nieuwe inzichten

Data 2019

van 10:00-17:00 uur, volledig verzorgde dag in Utrecht (vrij parkeren)

dag-datum (...)

Kosten: 250- euro incl. BTW incl. lunch (Er zijn werkgevers die de kosten vergoeden uit je persoonlijke opleidingsbudget. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden)

Kom je met z’n tweeën? Dan krijg je allebei nog 10% extra korting.

Inschrijven voor twee trainingen? Kosten: 400,- euro inclusief BTW

Inschrijven voor drie trainingen? Kosten: 495,- euro inclusief BTW

Voor alle trainingen geldt:

Niet goed, geld terug garantie! Ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn training en de kennis die ik mag overbrengen dat ik een niet-goed-geld-terug-garantie aanbied. Dat betekent dat wanneer je aan het einde van de dag mij zegt dat je er niks aan hebt gehad, je je geld krijgt teruggestort. Zonder verdere vragen.

Deelnemers die de financiële middelen niet hebben, bied ik een speciale betalingsregeling aan. Schrijf me een mail voor meer informatie daarover en waarom je daar gebruik van wilt maken.

Aanmelden

Utrecht
KVK: 61165611
BTWnummer: NL112418843B01
Rekeningnummer: NL64 INGB 0006608448

RinTske Advies & Training
Copyright © 2019 RinTske Advies & Training
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren