Incentro - L'Oreal - Caesar groep- Ordina - KMPG - Sogeti - Getinge

Paul van Dam, General manager bij Ordina Digital Services

Rintske leidde bij ons twee trainingen die me erg veel inzicht hebben gegeven in mijn motivaties en persoonlijkheid. Ze stelde zichzelf erg kwetsbaar op in het begin en dat vond ik erg knap en inspirerend. Ze blijft prettig op afstand tijdens de training wanneer het kan, maar kan ook veel doorvragen tot de kern wanneer het moet. Ze is een erg prettige trainer en persoon om mee te werken.

Frank Voskeuil, Entrepreneur & General Manager | KPMG 

Ik ken Rintske van een training die ik bij haar heb gevolgd. Rintske weet als geen ander theorie, praktijk en toepasbaarheid op een goede en soepele manier met elkaar te  verbinden waardoor haar training een goede, directe en positieve uitwerking heeft gehad op mijn dagelijks functioneren, zowel zakelijk als privé.

Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter bij Caesar Experts

Ik heb een diverse trainingen bij Rintske gevolgd, zowel privé als met mijn collega’s. Daaropvolgend heeft zij mij een aantal keer een-op-een gecoacht.
Rintske is altijd positief, heeft veel mensenkennis en voelt mensen goed aan. Ze leest tussen de regels door, komt daardoor beter tot de kern van het probleem en helpt je om situaties met een frisse blik te bekijken
Ze heeft mij geholpen om mijn paradigma’s (beperkende gedachten) te herkennen en ermee aan de slag te gaan. Dit heeft mij een enorme boost gegeven in mijn zelfvertrouwen en zelfkennis en ook nu ik een aantal jaar verder ben heb ik nog steeds veel baat bij de coachingsgesprekken die ik met haar heb gevoerd.Ik kan Rintske van harte aanbevelen als trainer en coach!

Thieu Vinken, Business Unit Manager at Ordina

In het kader van het management development programma bij Ordina heb ik de training “Een positieve mind reset” van Rintske mogen volgen.
Zeer inspirerend en vol waardevolle handvatten. Een aanrader voor iedereen.

Hans Kapteijns, Business Unit Manager at Ordina

Wat Rintske voor mij tot een trainer maakt die zich onderscheidt van de massa, is het feit dat ze zich extreem kwetsbaar durft op te stellen. Dit maakt dat ze een geheel eigen, originele invulling geeft aan elke training, en dat is erg verfrissend. Haar houding slaat bovendien over op een groot deel van de cursisten en dat staat garant voor veel interactie.

Ronald Veerbeek, Project participant for proposition development Digital Acceleration within Ordina

Tijdens een training van Rintske de inzichten gekregen hoe paradigma’s kunnen functioneren als persoonlijke rem voor groei en hoe dit om te buigen naar persoonlijke ontwikkeling. De trainingen werden gegeven door een gepassioneerde persoonlijkheid met een personal touch dat het aangenaam en praktisch maakte. Zeker een aanrader!

Rob Paeper, Business Unit Manager Requirements en Propositiemanager High Performance Teams at Ordina

Rintskes Positive Mind Reset training heeft mij niet alleen de ogen geopend over mijn denkpatronen, maar ook nieuwe brilletjes opgeleverd. Ik kan nu kiezen voor een andere manier van kijken en daardoor krijgen veel zaken een andere kleur. Bedankt, Rintske!

Sybrand Houtsma, unit manager Visionworks – onderdeel van Ordina

De training Positieve Mind-reset is een absolute aanrader en bij mijn weten uniek in haar soort. Rintske heeft een oorspronkelijk verhaal, en helpt mensen hun eigen blokkades te identificeren en te overwinnen. Een training die niet alleen binnen zakelijke context, maar ook persoonlijk het verschil kan maken.

Daan Nieuwland – MBA, Commercial Director Active Cosmetics Division at L’Oréal

Rintske started to work with my team in 2016 to provide an intense training course for all our sales representatives at L’Oréal Active Cosmetics. She understood quickly the needs for this group and displayed her knowledge and expertise. “Understanding one’s own interests but also reveal one’s unconscious beliefs, that allows the individual to challenge his/ her own behavior”. We finalized this journey in 2017 and have already seen impact on those who were trained. It has been a true pleasure to work with Rintske.

Pam Nicolaï, Learning & Development at L’Oréal

Rintske delivered several trainings on personal development and positive thinking for different teams at L’Oréal. She did a great job, above and beyond all expectations! The participants were truly exhilarated with the experience of this training and their new insights. Working with Rintske was a real pleasure; she is very intelligent and dedicated to deliver a successful training. Besides this, at the L’Oréal office we are now drinking coffee from her Cupbliss cups!

Herke Schuffel, Adjunct-directeur Beheer Maatwerksoftware at Ordina

Door haar persoonlijke verhaal te gebruiken als rode draad, weet Rintske de training een intensiteit te geven die ongebruikelijk hoog is voor 1 of 2 dagdelen. Belemmerende paradigma’s worden daardoor heel herkenbaar en vooral ook iets wat je zelf kunt veranderen. Een aanrader!

Viveca Thörnlund, Supply Chain Director Benelux at L’Oréal

Rintske is a great trainer. She knows how to touch and inspire the audience
in a very personal way. The training Rintske gives is very powerful. It triggers you to discover new potentials within yourself.

Reacties van deelnemers

“Een heel goede dag! Al gelijk in de ochtend vielen al een aantal puzzelstukjes op zijn plek, en de rest van de dag heb ik gewoon heel veel energie opgedaan om aan de slag te gaan.” Anoek R. (Utrecht)

“Hier wordt je als mens beter van!” John de K. (Nootdorp)

“Op zo’n manier kunnen denken brengt je zo veel meer geluk inderdaad. En je training is een goeie kickstart voor een nieuwe manier van denken. Ben nog elke dag blij dat ik hem gevolgd heb :-)” Esther V. (Utrecht)

“Het was een hele positieve dag, ik ga met een goed gevoel weg en ben heel gemotiveerd om dingen aan te gaan pakken. Heel blij dat ik vandaag ben geweest.” Irene H. (Amsterdam)

“Ik kwam binnen met een kritische mindset. Maar die kritische mindset is helemaal gevuld met de mooie intelligente warmte die je hebt laten zien. Ik kom er positief, opgewekt en vol energie naar de toekomst toe vandaan.” Dries v. D. (Utrecht)

“In een woord? Lifechanging!” Anneke vd H. (Amersfoort)

“Heel erg gaaf concept, zeker met het oog op persoonlijke ontwikkeling. Altijd goed om zo naar jezelf te kijken en door te ontwikkelen.” Mark van Z. (Utrecht)