Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Training

Training: Een positieve mind-reset

Waarom brengen we de dingen die we wel weten vaak niet in praktijk? Waarom worden we ziek van stress, wat veroorzaakt stress? Waarom laten we ons soms leiden door angst? Waarom zijn we soms veel minder productief dan we zouden willen zijn?
Het antwoord is dat ons gedrag en onze resultaten voor 95% worden bepaald door ons onderbewuste. Maar 5% van de mensen weet hoe zij hun onderbewuste kunnen sturen. Als je dat leert en gaat toepassen gaat er een wereld voor je open. Je behaald resultaten die je nog niet eerder hebt behaald, je elimineert stress, je kunt nieuwe kennis eindelijk in praktijk brengen. Sterker nog, je staat meer open voor je omgeving en de mensen om je heen en je ervaart meer geluk. Lees verder

Total Immersion Program

Het resetten van een paradigma duurt 90 dagen. Om mensen te helpen dit proces vol te houden zijn er na de basistrainingen nog 3 dagdelen training die je helpen je eigen belemmerende patronen doorbreken. Het is een ervaringsleerprogramma wat betekent dat je de dingen niet met je hoofd, maar zo veel mogelijk met je gevoel en emotie ervaart. daardoor blijft het geleerde je veel beter bij. Je krijgt volledig inzicht in je eigen denkpatronen, je belemmeringen, gaat door je angsten heen en leert manieren om je belemmerende patronen te doorbreken en de verandering vast te houden. Je leert ook hoe je effectief kan beïnvloeden, hoe je “rapport” creëert en hoe je mensen inspireert.

(Neem contact met ons op om dit programma te bespreken.)

Sales Improvement Program: Sales van binnenuit

Waarom is de één succesvoller in sales dan de ander? Heeft die persoon meer talent? Meer opleiding of meer ervaring? Een felbegeerd MBA-diploma? De mate van succes die je hebt in je salesfunctie heeft alles te maken met de paradigma’s in je Onderbewuste. Lees verder

Training Open Inschrijving

Je kan je ook inschrijven voor de open training: Een positieve mind-reset!

Inschrijven?

 

Training

Lees verder

 

Tarieven

Lees verder

 

Referenties

Lees verder

Utrecht
KVK: 61165611
BTWnummer: NL112418843B01
Rekeningnummer: NL64 INGB 0006608448

RinTske Advies & Training
Copyright © 2020 RinTske Advies & Training
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren