Rintske Bosma

Rintske Bosma is oorspronkelijk afkomstig uit het onderwijs, maar kwam door haar emigratie naar Frankrijk in 1999 in het bedrijfsleven terecht. Ze was jarenlang werkzaam bij verschillende grote en kleinere IT-bedrijven. Ze zette succesvol nieuwe markten op voor softwarebedrijven in Frankrijk en Nederland. Ze werkte enkele jaren als senior business consultant bij de grootste Franse bank in hartje Parijs. Ze specialiseerde zich in BPM en EA.

Toch nam ze in 2013 het weloverwogen besluit uit de zakelijke wereld te stappen en te gaan doen wat ze het liefste doet; mensen en bedrijven helpen succesvol te zijn! Want succesvolle mensen zorgen voor succesvolle bedrijven. Zelf leerde ze dat je het meest gelukkig bent als je je potentieel volledig kan benutten en positief in het leven staat.

Na veel additionele studie en het volgen en bezoeken van vele seminars van thought-leaders op het gebied van positieve psychologie en leiderschap, heeft zij met al die kennis haar eigen methode ontwikkeld; "90-day Paradigm Shift". Ze ondervond zelf de positieve gevolgen van haar eigen mind-reset, past deze ook zeer succesvol toe op haar andere bedrijf Cupbliss en leeft nu het leven waar ze altijd al van droomde.

Paradigma: onbewuste verzameling van innerlijke overtuigingen

“Ik wil graag met mijn ervaring en enthousiasme mensen energie en inzicht geven in hun eigen kunnen, zodat ze met minder inspanning meer resultaat kunnen behalen. Ik wil mijn talenten gebruiken om mensen en bedrijven vooruit te helpen en nog succesvoller te maken.

Leer je onbewuste te sturen

Resultaten die je neerzet, komen voor 95% direct voort uit je paradigma’s, d.w.z. je eigen onbewuste verzameling van innerlijke overtuigingen. Als je je resultaten wilt veranderen, écht wilt veranderen van binnenuit, dan is de enige manier om ervoor te zorgen dat je je paradigma’s “reset”. Wanneer je je negatieve en foutieve innerlijke overtuigingen gaat aanpassen, zal je zien dat alles anders wordt. Je leven neemt ineens een positieve en verrassende wending. Het succes komt naar je toe.”

Betere resultaten in performance?

Rintske is enthousiast, resultaatgericht, empathisch en een realist. Ze gelooft heilig in de waarde van sterke relaties en goede communicatie om elk gesteld doel te behalen. Ze is een gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie. Neem gerust contact op om te kijken wat zij voor u kan betekenen.

Contact opnemen