Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

RinTske Advies & Training voor particulieren

Ik ben blij dat ik je mag verwelkomen op mijn website en ik hoop dat ik wat voor je kan betekenen. De trainingen en de coaching die ik geef zijn voor mij een bron van energie en positiviteit die ik graag met je wil delen. Ik vind het fijn om mensen te helpen en te zien opbloeien tot de persoon die ze kunnen en mogen zijn. Zonder obstakels, veroordeling en onmogelijke verwachtingen. Gewoon kunnen zijn wie je bent en het beste uit jezelf te halen! Makkelijker gezegd dan gedaan? Zeker! Daarom wil ik je graag op weg helpen door je vernieuwende inzichten t egeven, je te inspireren en mijn persoonlijke (geluks!)verhaal met je te delen! Ik wil je graag een weg laten zien naar een gelukkiger leven.

Hieronder vind je meer informatie over mijn trainingen, coaching voor depressie, over mijzelf en wanneer ik in de media ben gekomen.

Utrecht
KVK: 61165611
BTWnummer: NL001477824B06
Rekeningnummer: NL64 INGB 0006608448

RinTske Advies & Training
Copyright © 2021 RinTske Advies & Training
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren