Coaching Depressie

Laat ik beginnen om te zeggen dat jouw situatie niet uitzichtloos is! Er ligt een prachtige toekomst voor je open. Een toekomst waar jij helemaal jezelf kan zijn en het leven je toelacht. Hoe ongelooflijk onwaarschijnlijk dat nu ook lijkt.

Wanneer je depressief bent, maar nog geen medicatie hiervoor krijgt, is het mogelijk om samen een coachingstraject met mij aan te gaan . Ik heb na 20 jaar depressie een manier gevonden om hier uit te komen. Nu leef ik het leven waar ik altijd van heb gedroomd. Door het resetten van mijn paradigma’s is er ook geen gevaar voor terugval meer. Hoe hard de omstandigheden ook zijn, ik heb een manier gevonden om daar niet meer ongelukkig door te worden en leer die ook aan jou. Ik heb al verschillende mensen in 4 sessies van hun depressie af geholpen, hoe ongelooflijk dat ook klinkt, Je doet het zelf, maar krijgt van mij de tools aangereikt om dit voor elkaar te krijgen. Zelf heb ik jarenlang bij psychologen gelopen. Het bracht me niet waar ik naar op zoek was. Ik ben geen psycholoog. Ik ben een ervaringsdeskundige. Daarom weet ik hoe jij je voelt. Zo heb ik me ook gevoeld. Jarenlang. Uitzichtloos. Ik wilde een eind aan mijn leven maken. Maar dat lijkt nu inmiddels bijna het verhaal van iemand anders, zo is mijn leven 180 graden gedraaid. En als je weet hoe het werkt is het eigenlijk helemaal niet meer zo moeilijk.

In jouw traject gaan we het niet uitgebreid hebben over je verleden of hoe het komt dat je depressief bent. Het is een feit dat je dat bent en we gaan ons focussen op het nu en op een mooie toekomst voor jou. Na een telefonische intake van een half uur, leg ik uit hoe ik werk. Je kan dan ontdekken of je genoeg vertrouwen in me hebt om het traject met mij in te gaan. Het is een traject van 90 dagen, omdat je brein die tijd nodig heeft om nieuwe verbindingen te maken in je hersenen. Voelt het intake gesprek niet goed voor je, dan ben je helemaal vrij om niet verder te gaan met het traject.

Ook ik kan besluiten om je niet te gaan coachen. Ik werk alleen maar met mensen die echt gemotiveerd zijn om een depressieloos leven te leiden en daar alles voor te doen wat in hun vermogen ligt.

Als je tijdens het traject je huiswerk maakt en je opdrachten doet, garandeer ik je dat je je niet alleen veel beter voelt, maar dat in vele gevallen je je niet meer depressief voelt. Mocht je daarna nog een traject van 90-dagen nodig hebben, dan gaan we daarover in overleg.

Als er in de eerste 90 dagen niets voor je is veranderd, maar je hebt wel alle opdrachten gedaan, dan krijg je uiteraard je geld weer terug.

Investering traject: €3497,- euro incl. BTW

Meld je aan!

Het verhaal van Debby

Debby: “Vorig jaar juli (2017) kreeg ik van mijn zus coaching van Rintske als cadeau. Echt een cadeau, dat besefte ik toen nog niet, maar vandaag weet ik dat dit het waardevolste cadeau is geweest voor mij als mens, als Debby dat ik ooit heb gehad.

Lees het hele verhaal van Debby

Het verhaal van René

René: ''Via mijn werkgever mocht ik de training ‘Een positieve mind-reset’ volgen. Dat was een training die gegeven werd aan iedereen op mijn afdeling. Ik had toen nog geen idee wat deze training precies inhield en dat deze training zo’n grote impact op mijn leven zou gaan hebben…

Lees het hele verhaal van René

Bekijk het complete aanbod Particulieren

Coaching Depressie

Lees verder

Wie ben ik?

Lees verder