Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Coaching Depressie

Laat ik beginnen om te zeggen dat jouw situatie niet uitzichtloos is! Er ligt een prachtige toekomst voor je open. Een toekomst waar jij helemaal jezelf kan zijn en het leven je toelacht. Hoe ongelooflijk onwaarschijnlijk dat nu ook lijkt.

Wanneer je depressief bent, maar nog geen medicatie hiervoor krijgt, is het mogelijk om samen een coachingstraject met mij aan te gaan . Ik heb na 20 jaar depressie een manier gevonden om hier uit te komen. Nu leef ik het leven waar ik altijd van heb gedroomd. Door het resetten van mijn paradigma’s is er ook geen gevaar voor terugval meer. Hoe hard de omstandigheden ook zijn, ik heb een manier gevonden om daar niet meer ongelukkig door te worden en leer die ook aan jou. Ik heb al verschillende mensen in 5 sessies van hun depressie af geholpen. Je doet het zelf, maar krijgt van mij de tools aangereikt om dit voor elkaar te krijgen. Zelf heb ik jarenlang bij psychologen gelopen. Het bracht me niet waar ik naar op zoek was. Ik ben geen psycholoog. Ik ben een ervaringsdeskundige. Daarom weet ik hoe jij je voelt. Zo heb ik me ook gevoeld. Jarenlang. Uitzichtloos. Ik wilde een eind aan mijn leven maken. Maar dat lijkt nu inmiddels bijna het verhaal van iemand anders, zo is mijn leven 180 graden gedraaid. En als je weet hoe het werkt is het eigenlijk helemaal niet meer zo moeilijk.

In jouw traject gaan we het niet uitgebreid hebben over je verleden of hoe het komt dat je depressief bent. Het is een feit dat je dat bent en we gaan ons focussen op het nu en op een mooie toekomst voor jou. Het eerste gesprek is een gratis intake van 1,5 uur. Ik leg je uit hoe je Mind werkt en wat voor mij de triggers waren waardoor ik weer hoop kreeg. Je kan ook ontdekken of je genoeg vertrouwen in me hebt om het traject van nog 4 sessies in te gaan. Je bent na de intake helemaal vrij om niet verder te gaan met de volgende 4 sessies. Als je tijdens het traject je huiswerk maakt, garandeer ik je dat je niet meer depressief bent en het ook niet meer wordt. Is dat binnen 3 maanden wel zo, dan krijg je je geld weer terug.

Investering traject: 1210,- euro

Meld je aan!

Het verhaal van Debby

Debby: “Vorig jaar juli (2017) kreeg ik van mijn zus coaching van Rintske als cadeau. Echt een cadeau, dat besefte ik toen nog niet, maar vandaag weet ik dat dit het waardevolste cadeau is geweest voor mij als mens, als Debby dat ik ooit heb gehad.

Lees het hele verhaal van Debby

Het verhaal van René

René: ''Via mijn werkgever mocht ik de training ‘Een positieve mind-reset’ volgen. Dat was een training die gegeven werd aan iedereen op mijn afdeling. Ik had toen nog geen idee wat deze training precies inhield en dat deze training zo’n grote impact op mijn leven zou gaan hebben…

Lees het hele verhaal van René

Bekijk het complete aanbod Particulieren

 

Training

Lees verder

 

Coaching Depressie

Lees verder

 

Wie ben ik?

Lees verder

Utrecht
KVK: 61165611
BTWnummer: NL112418843B01
Rekeningnummer: NL64 INGB 0006608448

RinTske Advies & Training
Copyright © 2020 RinTske Advies & Training
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren