Wie ben ik?

Mijn naam is Rintske Bosma en welkom op mijn site. Ik wil hier graag wat meer over mezelf vertellen, zodat je mij een beetje beter kan leren kennen. Als ik mezelf vergelijk met de persoon die ik een aantal jaar geleden was, is er bijna geen groter contrast mogelijk. Jarenlang had ik geloofd dat het geluk voor mij niet was weggelegd. Want als ik terug keek naar mijn jeugd en naar alle gebeurtenissen in mijn verdere leven,was het toch wel duidelijk dat ik niet voor het geluk geboren was. Na jarenlange depressies, ziekte, verlies van dierbaren, een pijnlijke scheiding, een foute relatie, een kindje waar ik alleen de zorg voor droeg, wilde ik op een bepaald moment niet meer leven. 
 
En toch werd ik door een heel bijzondere ervaring gedwongen om vóór het leven te kiezen en ben ik serieus gaan onderzoeken hoe je gelukkig kan worden. Daardoor begon ik met mijn zoektocht naar geluk. En ik kan inmiddels zeggen dat geluk ook voor mij was. Net zoals dat er voor jou is. 

Bewuste en onderbewuste

Ik heb veel studie gemaakt van onze Mind, van ons Bewuste en ons Onderbewuste. En dat ons gedrag en onze resultaten voor 95% worden aangestuurd door je Onderbewuste. Heel belangrijk dus om te ontdekken wat er dan in je Onderbewuste leeft en hoe je jouw Onderbewuste kan leren sturen. In je onderbewuste leven je Paradigma's, dat zijn je innerlijke overtuigingen. Die bepalen hoe jij jezelf ziet, hoe je dingen ervaart en welke betekenis je aan gebeurtenissen geeft. Wanneer je je daar bewust van wordt, kun je beperkende overtuigingen gaan resetten in positieve overtuigingen.

Paradigma's

Dat is wat ik ben gaan doen. Mijn kernparadigma was: Ik ben nog minder waard dan niks. De wereld is beter af zonder mij. Dat heb ik omgezet in: Ik ben oneindig veel waard. Dat is niet een positief zinnetje dat ik mezelf voorhoud, dat is echt een diepgewortelde overtuiging geworden. Je kan je voorstellen dat mijn leven daar enorm door veranderd is. Het werkte zo goed, dat ik dacht: Dit zou iedereen moeten weten! Want zelfs als je geen 180 graden-draai wilt maken in je leven zoals ik, is een aanpassing van 5% ook al heel prettig in sommige gevallen. Dat kan op allerlei vlakken zijn, zoals zelfbeeld, gezondheid, gewicht, relaties, werk en financiën, noem maar op. Ik leer je graag hoe je dit kan doen. 

Mindset training

Ik heb deelnemers zien transformeren. Ik heb mensen gezonder zien worden, ik heb mensen de partner van hun dromen zien vinden, ik heb mensen gezien die op hun werk significant beter gingen presteren, mensen die zelfvertrouwen kregen, die het verleden achter zich konden later. En ik heb mensen uit hun depressie zien komen in minder dan drie maanden tijd. Dankzij de tools die ik kan aanreiken. Dat maakt me zo dankbaar! Je bent dus van harte uitgenodigd bij mijn trainingen. En mocht je denken dat jouw leven ook uitzichtloos is of dat sommige dingen jou toch nooit gaan lukken, trap er niet in! Your mind is playing tricks on you! And in a few months time, you are playing your Mind!!

Ik hoop je snel te zien!

Contact opnemen

Bekijk het complete aanbod Particulieren

Coaching Depressie

Lees verder

Wie ben ik?

Lees verder