Een positieve mind-reset

Deze training brengt een nieuwe bewustwording, die deelnemers als heel bijzonder ervaren.

De workshop is geschikt voor alle functies binnen een bedrijf en kan indien gewenst worden aangepast aan een bepaalde doelgroep. (sales, management, marketing, consulting, etc.) In de workshop staan de twee volgende onderwerpen centraal, die essentieel zijn voor meer succes en geluk; Het resetten van je paradigma’s (onbewuste beperkende overtuigingen) en het intact houden van je energielevel.

Algemene Doelstellingen:

  • Leer hoe je Mind (bewustzijn/ onderbewustzijn) werkt en hoe die in verhouding staat met de resultaten in je leven.
  • Inzicht in jouw persoonlijke Paradigma’s, oftewel jouw onbewuste belemmerde overtuigingen.
  • Leer hoe je paradigma’s kan resetten.
  • Leer hoe je makkelijker je resultaten gaat behalen met minder inspanning.
  • Leer hoe je je energielevel op peil houdt.
  • Leer hoe je stress reduceert.

1. Paradigma’s

Maar liefst 95% van je gedrag wordt aangestuurd door je Onderbewuste. In je Onderbewuste ‘leven’ je paradigma’s, d.w.z. je onbewuste innerlijke overtuigingen. Je eigen paradigma’s filteren als het ware alle kennis, ervaringen en informatie die er bij je binnen komt. Zo hoor, zie en ervaar je alleen maar dingen die in harmonie zijn met je eigen paradigma’s. Ze beïnvloeden niet alleen de manier waarop je eet, loopt, of praat, maar ook je manier van communiceren, je gewoontes, je successen en je falen. Voor het grootste gedeelte komen paradigma’s niet voort uit jezelf. Ze zijn een erfenis van andermans gewoonten, meningen en ideeën. Maar ze hebben zich vastgehaakt in je onderbewustzijn en zijn nu de bepalende factor voor jouw leven. Negatieve en belemmerende paradigma’s zorgen ervoor dat zo’n 90% van de bevolking altijd maar dezelfde resultaten boekt, jaar in jaar uit. En dat geldt dus ook voor de meeste organisaties. Op het moment dat je je beperkende overtuigingen gaat omzetten naar positieve overtuigingen gaat je leven drastisch veranderen. Hierbij kan je denken aan verschillende aspecten van je leven, zoals: zelfbeeld, relatie, werk, financiën, gewicht, gezondheid etc. De buitenwereld reflecteert wat er in jouw Onderbewustzijn leeft. Het mooie is dat wanneer je kernparadigma’s reset, het gevolg kan zijn dat je omgeving je bv. ‘opeens’ wel gaat steunen, dat je gezondheid ‘opeens’ verbetert, dat je ‘zomaar’ wel je salestargets haalt, dat het je ‘ineens’ lukt om gewicht te verliezen en ga zo maar door.

2. Energie/ Stressreductie

Het tweede deel van de training gaat over energie en stressreductie. Een succesvol en gelukkig leven heeft fuel nodig. En de fuel voor elk mens is energie. Als je geen energie hebt, komt er niet veel uit je handen. Welke emoties geven energie en welke emoties zuigen energie? In dit onderdeel gaan we hier uitgebreid op in en leer je hoe je energie-vretende emoties kan omzetten in energie-gevende emoties. Misschien kan je hierdoor zelfs dingen loslaten uit het verleden, waar je hiervoor moeite mee had. Je leert je emoties te sturen zodat je voor je leven en werk de juiste keuzes kan maken en optimaal kan je potentieel kan benutten.

Let wel: Er zal geen permanente verandering in je leven plaatsvinden totdat je paradigma volledig is ge-reset. Dit is een proces van 90 dagen, waar je alleen zelf invloed op hebt. Heb je dit bereikt, dan is het resultaat blijvend. Daarom is het raadzaam om voor een optimaal en gegarandeerd resultaat het trainingstraject van 90 dagen aan te gaan. 

Eerstvolgende datum open inschrijving:

Klik hier