06 39 45 52 93          info@rintske.nl        

Je Onderbewuste

Je onderbewuste

Wist je dat 95% van je gedrag en resultaten wordt gecontroleerd door je Onderbewuste? Dat is nogal wat, vind je niet?

Dit betekent ook dat de resultaten die je in de verschillende aspecten van je leven ervaart gedicteerd worden door je Onderbewuste. In je Onderbewuste ‘wonen’ jouw paradigma’s. Paradigma’s zijn een verzameling van gewoonten en innerlijke overtuigingen die je hebt opgebouwd vanaf het moment dat je geboren bent. Wat mij verbaast en blijft verbazen is dat we nauwelijks met kennis over het Onderbewuste in aanraking komen. Terwijl het dus 95% van je gedrag en resultaten beïnvloedt.

We zijn gewend op school en tijdens onze studie enorm veel kennis te vergaren. Kennis die je allemaal opslaat in je Bewuste. Kennis die je misschien wel kan weergeven tijdens een tentamen, maar niet altijd in praktijk kan brengen. Iedereen kent wel een voorbeeld van de succesvolle businessman die zijn school nooit heeft afgemaakt (Richard Branson) of de veelbelovende student die cum laude afstudeerde en al jaren werkloos thuis zit. Kennis is dus niet altijd bepalend voor de resultaten in je leven, want als er een negatief paradigma in de weg zit, brengt al die kennis je helemaal niets.

Hoe vaak hoor je niet dat bedrijven klagen over het lage rendement van duurbetaalde sales- of managementtrainingen. Deelnemers slaan de nieuw verkregen kennis op, maar het merendeel kan de kennis niet in praktijk brengen. De resultaten veranderen niet. Waarom? Door jouw eigen beperkende paradigma’s kan je de nieuw verkregen kennis niet implementeren. Alles wat namelijk niet in lijn is met je eigen paradigma’s dringt niet door in je Onderbewuste, waardoor je resultaten dus gelijk blijven.

Stel je hebt een salesfunctie en je hebt altijd al moeite met het ‘closen’ van een deal. Je volgt salestraining na salestraining, waar haarfijn wordt uitgelegd welke vaardigheden je moet inzetten om te ‘closen’ bij een klant. Je slaat de kennis op, blij dat je tools in handen hebt, maar de eerstvolgende keer dat je tegenover de klant zit en zou moeten ‘closen’, slaat de angst je weer om het hart en laat je het moment voorbij gaan. Je paradigma: “Ik kan niet ‘closen'” heeft het overgenomen.

Om je resultaten te veranderen zal je dus moeten door dringen tot je Onderbewuste. Daar moeten je negatieve paradigma’s worden bijgesteld en ge-reset. Het is dus heel belangrijk om te leren hoe het Onderbewuste werkt. En hoe je paradigma’s kan veranderen. Hoe mooi is het, dat als je een paradigma reset, je leven en je resultaten significant mee veranderen. En het resultaat is blijvend! Dat is dus 100% rendement!

Ik help je graag bij het re-setten van je paradigma’s. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het mijn leven volledig heeft getransformeerd. Dat mijn resultaten waanzinnig zijn! En dat ik daardoor zoveel voldoening ervaar in mijn werk en leven. Dat gun ik echt iedereen!

Utrecht
KVK: 61165611
BTWnummer: NL001477824B06
Rekeningnummer: NL64 INGB 0006608448

RinTske Advies & Training


     06 39 45 52 93

  info@rintske.nl

Copyright © 2022 RinTske Advies & Training