Empower Your Mindset Excellence

Wanneer je het 90 dagen traject hebt afgerond krijg je de mogelijkheid om voor de volgende periode van 90 dagen nog een verdiepingsslag te maken. Naast training, krijg je eerst een persoonlijk coachingsgesprek met mij om te bepalen waar je nu staat en waar je aan wilt werken.

In dit trainingstraject beginnen we op dag 1 met het definieren van een nieuw paradigma waar je aan wilt gaan werken de komende 90 dagen. 

In de daaropvolgende trainingen staan er verschillende onderwerpen centraal.

Missie

Je gaat op zoek naar jouw missie. Niet in de zin van wat we willen worden, maar wie we willen zijn. We gaan kijken naar onze waarden en regels die we voor onszelf hebben ‘bedacht’. Dat is heel vaak onbewust. Wat zijn je towards-values (bv. dankbaarheid, liefde, generositeit, vriendelijkheid etc.) en wat zijn je away-values (angst, bezorgdheid, afwijzing, eenzaamheid etc.). Door deze values voor jezelf inzichtelijk te maken krijg je steeds meer een beeld van wie je echt bent. Maar leer je ook wat je moet doen om elke dag je towards-values te ervaren en wat te doen op het moment dat je getriggerd wordt door je away-values. Zo leg je een sterke basis voor de nieuwe jij.

Ieder gaat aan de slag met haar/zijn mission-statement. Wanneer jij je echte ik bent en weet waar je voor staat, hebt je ook ontzettend veel te geven in deze wereld.

Ik heb dit proces zelf ervaren bij “Date with Destiny” in Florida met Tony Robbins (zie docu: I am not your guru op Netflix) en het helpt me elke dag te zijn wie ik wil zijn. Ik vind het een eer om ook jou bij dit proces te mogen begeleiden

Thema’s

  • Wat is jouw missie in dit leven
  • Wat zijn jouw Away-values
  • Wat zijn jouw towards values
  • Hoe ga je het in praktijk brengen

Data 2020 (zie Agenda)

van 10:00-17:00 uur, volledig verzorgde dag in Utrecht (vrij parkeren)

4 trainingsdagen

coaching

op werkdagen persoonlijk appcontact mogelijk

Kosten: 1997,- euro excl. BTW (Er zijn werkgevers die de kosten vergoeden uit je persoonlijke opleidingsbudget. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden)

Voor alle trainingen geldt:

Niet goed, geld terug garantie! Ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn training en de kennis die ik mag overbrengen dat ik een niet-goed-geld-terug-garantie aanbied. Dat betekent dat wanneer je aan het einde van de 1ste dag mij zegt dat je er niks aan hebt gehad, je je geld krijgt teruggestort. Zonder verdere vragen.

Deelnemers die de financiële middelen niet hebben, bied ik een speciale betalingsregeling aan. Schrijf me een mail voor meer informatie daarover en waarom je daar gebruik van wilt maken.

Aanmelden