Empower Your Mind

Deze praktische training wordt gegeven vanuit; Verleden, Heden, Toekomst. In het ochtendprogramma gaan we in op het Verleden. We gaan kijken welke paradigma’s (beperkende overtuigingen) je met je mee draagt en hoe je die kunt omzetten naar nieuwe positieve overtuigingen. Maar liefst 95% van je gedrag wordt aangestuurd door je Onderbewuste. In je Onderbewuste ‘leven’ je paradigma’s, d.w.z je onbewuste innerlijke overtuigingen. Op het moment dat je je beperkende overtuigingen gaat omzetten naar positieve overtuigingen gaat je leven drastisch veranderen. Hierbij kan je denken aan zelfbeeld, relatie, werk, financiën, gewicht, gezondheid etc.Na een heerlijke lunch gaan we door op het Heden. Hoe richt je concreet je leven en werk in zoals je het graag wilt en hoe leef je vanuit je positieve energie.

Wat is de sleutel om een energievretende emotie om te zetten in een energiegevende emotie?Tot slot gaan we in op de Toekomst. Hoe zie je jouw toekomst? Welke dromen heb je? Hoe ga je om met uitstelgedrag en hoe verwezenlijk je je doelen? Welke resultaten wil je boeken? We gaan een persoonlijk stappenplan uitwerken. Door de juiste oefeningen gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open.De afsluiting van de dag is heel speciaal. Maar dat blijft nog een aangename verrassing. Ben je klaar om te ontvangen?

Doelstellingen

Leer hoe je Mind (bewustzijn/ onbewustzijn) werkt en hoe die in verhouding staat met de resultaten in je levenInzicht in jouw persoonlijke Paradigma’s, oftewel je onbewuste belemmerde overtuigingen.Leer hoe je paradigma’s kan resettenBewust genieten door te leren je denken te sturenLeer hoe je de resultaten gaat ervaren die je graag wilt verwezenlijkenStap uit je comfortzone en leer hoe je de angstbarrière overwint

Maak vandaag het begin van je droomleven vanuit vertrouwenJe onderbewustzijn.Maar liefst 95% van je gedrag wordt aangestuurd door je Onderbewuste. In je Onderbewuste ‘leven’ je paradigma’s, d.w.z. je onbewuste innerlijke overtuigingen. Je eigen paradigma’s filteren als het ware alle kennis, ervaringen en informatie die er bij je binnen komt. Zo hoor, zie en ervaar  je dus eigenlijk alleen maar dingen die in harmonie zijn met je paradigma’s. Op het moment dat je je beperkende overtuigingen gaat omzetten naar positieve overtuigingen gaat je leven drastisch veranderen. Hierbij kan je denken aan verschillende aspecten zoals: zelfbeeld, relatie, werk, financiën, gewicht, gezondheid etc. De buitenwereld reflecteert wat er in jouw Onderbewustzijn leeft. Het mooie is dat wanneer je kernparadigma’s reset, het gevolg kan zijn dat je ouders je opeens wel gaan steunen, dat je gezondheid ‘opeens’ verbetert, je ineens de liefde van je leven vindt, het je ineens wel lukt om gewicht te verliezen en ga zo maar door.

Een succesvol en gelukkig leven heeft fuel nodig!

Na een heerlijke lunch gaan we in op hoe je meer energie krijgt. Een succesvol en gelukkig leven heeft fuel nodig. En de fuel voor elk mens is energie. Als je geen energie hebt, komt er niet veel uit je handen. Welke emoties geven energie en welke emoties zuigen energie? In dit onderdeel gaan we hier uitgebreid op in en leer je hoe je energievretende emoties kan omzetten in energiegevende emoties. Misschien kan je hierdoor zelfs dingen loslaten uit het verleden, waar je hiervoor moeite mee had. Hoe richt je concreet je leven en werk in zoals je het graag wilt en hoe leef je vanuit je positieve energie? Je krijgt de sleutel hiervoor aangereikt in dit onderdeel van de training.De afsluiting van de dag is heel speciaal. Maar dat blijft nog een aangename verrassing. Ben je klaar om te ontvangen?

De workshop wordt gegeven in een prettige omgeving met een maximum van 10 deelnemers, om een prettige en veilige sfeer te kunnen garanderen en alle tijd te hebben voor elke deelnemer. Het is een combinatie van training en persoonlijke coaching.

Voor alle trainingen geldt

Niet goed, geld terug garantie! Ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn training en de kennis die ik mag overbrengen dat ik een niet-goed-geld-terug-garantie aanbied. Dat betekent dat wanneer je aan het einde van de dag mij zegt dat je er niks aan hebt gehad, je je geld krijgt teruggestort. Zonder verdere vragen.

Deelnemers die de financiële middelen niet hebben, bied ik een speciale betalingsregeling aan. Schrijf me een mail voor meer informatie daarover en waarom je daar gebruik van wilt maken.

Aanmelden?